Based on 73 reviews
85%
(62)
8%
(6)
4%
(3)
1%
(1)
1%
(1)
M
FestyBites® Probiotica Anti-jeuk vleesvrije probiotica snoepjes voor honden POS
Moniek Huisman
Tevreden!

Na 2 weken merk ik al veel verschil minder obsessief poten bijten en de huid van de poten ziet er rustiger uit

E
FestyBites® Probiotica Anti-jeuk vleesvrije probiotica snoepjes voor honden POS
Eline Bultsma
Fijn product

De hond is blij met haar lekkere snoepjes en wij met het resultaat ervan op haar ontlasting. Fijn supplement.

Hey Eline,

Wat leuk van jou te horen! En nog leuker: bedankt voor je 5-sterren review over de FestyBites® Probiotica Anti-jeuk vleesvrije probiotica snoepjes voor honden! We zijn superblij om te horen dat Guusje geniet van de lekkere snoepjes en dat je tevreden bent met de resultaten op haar ontlasting.

Met vriendelijke groet,
Het FestyBites® team

Maya vindt het lekker.

Ook de heup & gewricht gaat er goed in. (Ze heeft ook de probiotica)Smakelijk brokje, we gebruiken het nog maar een week, maar ik merk dat ze wat makkelijker opstaat al. Nog even afwachten, maar ik denk dat ze ook profijt heeft van de heup & gewricht supplementen.

hoi Saskia,

Superbedankt voor je geweldige review! Fijn te horen dat Maya het zo goed doet op onze Heup & Gewricht. Ze verdient het, het is zo'n schatje!

Met vriendelijke groet,
Het FestyBites® team

De hond lust ze niet, van 1lles geprobeert maar hij moet ze niet dus kan niets zeggen van hun werking

hey Anne,

Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je hond de FestyBites supplementen niet lekker vindt. Soms komt het voor dat honden onze snoepjes niet lekker vinde (maar gelukkig niet vaak!). Jammer dat je hierdoor de werking niet hebt kunnen ervaren.

Heb misschien al geprobeerd de snoepjes te vermalen met het voer? Mocht dat niet werken, neem dan even contact op met onze klantenservice via support@festybites.com. We helpen je graag verder om een oplossing te vinden!

Met vriendelijke groet,
Het FestyBites® team

werkt goed

Poten worden langzaam rustiger

Hallo,

Bedankt voor je geweldige review! En nog fijner te horen dat onze supplementen goed helpen bij Bagoes :-)

Met vriendelijke groet,
Het FestyBites® team

A
FestyBites® Probiotica Darmflora & Spijsvertering - Vleesvrij POS
A Schulz
Zeer tevreden

De ontlasting van mijn honden is veel beter dan voorheen. Ook als ze een keer iets eten wat mss niet zo goed is raken de darmen niet van ****.

Hoi! Bedankt voor je 5-sterren review! Wat geweldig om te horen dat de ontlasting van je honden zoveel beter is geworden. Het is fijn dat hun darmen nu ook beter reageren als ze iets minder gezonds eten. Blij dat FestyBites zo goed werkt voor je honden!

Met vriendelijke groet,
Het FestyBites® team

we zijn nog niet zolang bezig hij heeft nog wel jeuk het is iets minder ik hoop dat het helemaal weg gaat dus ga ik gewoon door in het begin wilde hij ze niet maar nu wel dus we zien wel

Hey Bianca!

Dank je wel voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat de jeuk al iets minder is. Hopelijk verdwijnt het helemaal met nog wat meer tijd. Het is super dat je hond de snoepjes nu wel lekker vindt. Blijf ze gerust geven en laat ons weten hoe het verder gaat!

Probiotica kipsmaak

Onze hond vindt deze probiotica niet lekker, hij wil het niet als snoepje eten. Wij malen het nu door het eten van de hond. We gebruiken het nu een week maar merken nog geen verschil met de darmklachten van onze hond.

Hey Bea,

Bedankt voor je eerlijke review. Wat vervelend dat je hond de snoepjes niet lekker vindt. Als hij ze wel eet wanneer je ze door zijn eten mengt, dan kan dat ook. Voor de werking maakt dit in ieder geval niet uit. Wij adviseren je wel om de snoepjes minimaal 30 dagen te gebruiken. Bij sommige honden zie je na 2 weken al effect, maar het kan ook wat langer duren. Houd in ieder geval vol tot de 60 snoepjes op zijn.

Ik hoop dat je over een paar weken wel het gewenste effect zult bemerken. En als dat niet zo is, laat je het ons dan weten? Je kunt dan gebruikmaken van onze 100% tevredenheidsgarantie.

Met vriendelijke groeten,

FestyBites

FestyBites vleesvrij

Superrrr, elke ochtend krijgen Bowie&Blossom 3 snoepjes,wel ze vinden het heerlijk.
Ze krijgen het nu een maand en wij zien al een beetje resultaat, iets minder jeuk ,dus minder krabben, slikken en iets minder gras eten.
We willen het zeker met 3 maanden vernemen dat het helemaal weg is,dus we houden het nog ff vol.
Iniedergeval fijn dat deze snoepjes zonder vlees erzijn.

Hey Yvonne,

Bedankt voor jouw positieve feedback over onze FestyBites® Probiotica Anti-jeuk vleesvrije probiotica snoepjes voor honden. We zijn blij om te horen dat Bowie&Blossom genieten van de snoepjes en dat je al een verbetering ziet in hun jeuk en krabgedrag. We hopen dat de resultaten blijven verbeteren. Bedankt voor het vertrouwen in ons product
Met vriendelijke groet,

Het FestyBites® team

Ik heb deze , koekjes,,nog niet gebruikt,omdat ik nog probiotica
in poedervorm nog heb,die bij dierenwinkel heb gekocht.dus deze maak ik eerst op.

een tevreden hond

De brokjes smaken goed, aan ee hond te zien.
We gebruiken ze nu 3 weken en vandaag wilde ze weer spelen op het strand.

hoi Karen, ontzettend bedankt voor je review! En nog fijner om te horen dat jouw hond tevreden is en weer lekker wil spelen!

Groetjes van het FestyBites team

Erg blij mee probiotica helpt de darmen en ontlasting goed.

Erg blij mee ! Was moeilijk iets te vinden wat ze lusten maar festybites gaan erin als koek. Erg blij met het resultaat weg stinkende windjes en rustige darmen.

Hoi Jenny, superbedankt voor jouw review! We zijn blij om te horen dat de FestyBites de darmen en ontlasting goed helpen. Het is geweldig om te weten dat je nu eindelijk iets hebt gevonden wat ze lekker vinden. En nog belangrijker: weg met de stinkende windjes en hallo rustige darmen! Bedankt voor het delen van jouw ervaring met ons. We wensen je nog veel plezier met de FestyBites. :)

Jammer

Onze hond heeft atopie en krijgt bij haar medicatie dit snoepje maar momeneteel ongeveer anderhalve week later hebben wij nog geen resultaat en heeft ze jammer genoeg haar pootje weer open gebeten en gelikt we hope snel verbetering te zien zeker met de zomer voor de deur

HI Nathalie,

Wat vervelend om te lezen dat je nog geen effect ziet bij jouw hond. Ik lees dat je de snoepjes nu ongeveer anderhalve week geeft aan je hond. Meestal is dit te kort om een effect te zien bij je hond. Wij raden aan om onze snoepjes minimaal 30 dagen te gebruiken voordat je conclusies trekt over de werking. Ik hoop dat je de komende weken alsnog een positief effect zal merken. Mocht je na deze periode nog steeds geen resultaat zien, laat het ons dan even weten op support@festybites.com.

Met vriendelijke groet,

FestyBites

Aanrader!

Blij met deze multivitaminen voor onze hond Dex! Hij vind ze ontzettend lekker (alsof het snoepjes zijn ;)
De communicatie met de mensen achter Festybites was erg prettig en de bestelling werd heel snel verzonden. Top!

hey Bianca,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten! Fijn dat Dex geniet van onze FestyBites Multivitaminen 10-in-1 geniet. We zijn blij te horen dat de communicatie met ons team prettig was en dat je bestelling snel is geleverd. Een fijne dag toegewenst!

Festy Bites -> Top Product!

Onze hond had al langere tijd last van dunne ontlasting. Na start met het toedienen van Festy Bites (3 p/dag, a.d.h.v. het voedingsadvies op de zak) heeft onze hond nu, na 2 dagen van toedienen, normale ontlasting. Helemaal top en de dierenarts is ook blij!

Beste heer Bremmers,

Wow, super bedankt dat je de tijd hebt genomen om een superreview achter te laten voor FestyBites® Probiotica Darmflora & Spijsvertering - Kipsmaak. We zijn echt blij om te horen dat ons product heeft geholpen bij de spijsvertering van je hond en dat zelfs je dierenarts tevreden is met de resultaten. Ons team doet zijn best om topkwaliteit producten te leveren die de gezondheid en het welzijn van je huisdier ondersteunen. Dank je wel dat je voor FestyBites® hebt gekozen en we hopen dat we ook in de toekomst aan je verwachtingen kunnen voldoen.

Groetjes,
Klantenservice bij FestyBites®

Vraag

Ik heb 2 zakjes gekocht van dit product en nu een paar weken in gebruik. Maar helpt dit snoepje nou tegen de jeuk bij de hond of veroorzaakt dit snoepje geen jeuk bij de hond? **** u mij hier antwoord op geven? Ik heb het gekocht om jeuk klachten te doen afnemen….

Beste Christiaan,

Bedankt voor jouw vraag over ons product FestyBites® Probiotica Anti-jeuk vleesvrije probiotica snoepjes voor honden. Onze snoepjes zijn speciaal ontwikkeld om jeukklachten bij honden te verminderen en niet te veroorzaken. We raden aan om het product regelmatig te geven voor het beste resultaat. Mocht je nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het FestyBites® team

Werkt goed

Mijn hond heeft last van jeuk aan zijn achterpoten. In eerste instantie gaf ik hem een tabletje maar bij de jeuk ging ik over op drie (het is een heel grote hond)Dat helpt echt en ook snel.

Hallo Liesbeth,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat onze Probiotica je hond heeft geholpen met zijn jeuk. Nog een fijne dag!

FestyBites klantenservice

Werkt goed

Hallo Steven,

Fiin om te horen dat het werkt!

FestyBites klantenservice

Super

In eerste instantie waren we wat sceptisch. Maar na een paar weken zagen we dat de spijsvertering van onze hond veel beter werd en dat hij meer energie kreeg. En hij vind het nog super lekker ook. Wij raden Festy Bites Probiotica van hart aan.

Hi!

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met FestyBites® Probiotica Darmflora & Spijsvertering - Kipsmaak! We zijn zo blij om te horen dat de spijsvertering van je hond verbeterd is en dat hij het product lekker vindt.

Met vriendelijke groeten,

FestyBites Klantenservice

vrolijke Binky

Met een iets wat aangepaste dosering krijgt onze Binky van 10 jaar dagelijks FestyBites Heup & Gewricht. En hij beweegt er goed op. Het lijkt er zelfs op dat hij weer bewegelijker wordt op zijn oude dag.
Goed bezig FestyBites

Hi Harm!

Bedankt voor het delen van je ervaring met FestyBites Heup & Gewricht. We zijn zo blij om te horen dat je 10 jaar oude Binky goed beweegt met behulp van ons product. Het is geweldig om te horen dat FestyBites een positieve invloed heeft gehad op zijn mobiliteit, zelfs in zijn gouden jaren. Bedankt dat je voor FestyBites hebt gekozen!

Met vriendelijke groet,

FestyBites klantenservice

De festybites helpen mijn hond tegen de jeuk en wondjes.

Ik begin was ik wat tegen houdend maar naar dik drie weken dat ze mijn hond deden .Echt super .

Hallo Jack! Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een ​​recensie achter te laten voor onze FestyBites® Anti-jeuk Vleesvrij. Fijn om te horen dat ze uw hond hebben geholpen met de jeuk. Bedankt voor het kiezen voor FestyBites® en en wij wensen u een fijne dag verder!

Het FestyBites team

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden met dit product. Mijn hond vindt het lekker in tegenstelling tot eerdere pribiotica pillen. Hij ervaart het als een traktatie. Ook merk ik dat het hem helpt bij zijn ontlasting en jeuk.

Ze gaan erin als snoep!

Wij probeerden FestyBites anti jeuk voor onze hond die al jaren met jeuk kampt en daarvoor dure pillen kreeg. Deze leken echter niet voldoende te werken. De FestyBites eet onze hond als snoepjes, dus ze gaan er makkelijk in. Vanwege haar gewicht krijgt ze er 3 per dag. We hebben inmiddels echt het idee dat ze minder kriebelt, plukt en trekt. We blijven het een tijdje proberen!
Het bestelproces was ook eenvoudig en de bestelling zelf was snel binnen!

Hallo!

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten voor FestyBites® Anti-jeuk Vleesvrij. We zijn zo blij om te horen dat je hond ze lekker vindt en dat ze helpen tegen de jeuk. Nog een fijne dag!

Met vriendelijke groeten,
FestyBites

Zoveel goeds in 1 snoepje!

Zodra deze zak tevoorschijn komt staan er 2 enthousiaste draken naast mij te trappelen! Fijn dat er zoveel goeds in 1 "snoepje" zit. We willen toch allemaal het beste voor onze hondjes?!

Een happy Donut

Voor onze Donut zijn we een tijd op zoek geweest naar goede ondersteuning voor haar gewrichten en het was altijd een gevecht om hier iets voor bij haar binnen te krijgen. Dit is een echte snack voor haar, ze kan er niet genoeg van krijgen!