Aktievoorwaarden

Actievoorwaarden FestyBites®

FestyBites® behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.
FestyBites® is te allen tijde gerechtigd deze voorwaarden te wijzigen zonder eerdere aankondiging vooraf of nadere kennisgeving achteraf.
Kortingen kunnen niet worden verrekend op reeds geplaatste bestellingen.
Indien een artikel wordt besteld en later in de uitverkoop komt, kan de korting niet meer met terugwerkende kracht worden verrekend.
Bij stapelkortingen heb je op het moment dat je een artikel retourneert geen recht meer op de (volledige) stapelkorting (dit betekent dat het aankoopbedrag wordt verrekend naar het percentage korting van de behouden producten).
Het is mogelijk om ontvangen kortingscodes toe te passen op je bestelling tijdens de uitverkoopperiode.
Tijdens een uitverkoop of acties kan de verwerking en levering van je bestelling langer duren dan gebruikelijk.
Op de actie en voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

Heb je een kortingscode van FestyBites® ontvangen via e-mail? Houd dan rekening met de volgende voorwaarden:

De ontvangen kortingscode is geldig voor een bepaalde periode. De geldigheidsduur van de kortingscode staat vermeld in de e-mail waarin de kortingscode is opgenomen.
Per bestelling is slechts één kortingscode mogelijk.
Je kunt je ontvangen kortingscode combineren met een uitverkoopartikel.
Kortingscodes zijn alleen online geldig op de website van FestyBites®.
Indien je je eerder hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief en gebruik hebt gemaakt van de introductiekorting, is het helaas niet mogelijk om opnieuw een kortingscode te ontvangen.

Lopende acties
Win aktie Instagram Win een jaar lang gratis FestyBites. Om voor deze winaktie in aanmerking te komen moet je het volgende doen:

  • Ga naar onze insta pagina @festybites
  • Like de win aktie post
  • Volg onze insta account
  • Tag 3 andere hondenbezitters

Deze aktie loopt tot en met 31 maart 2024. De winnaar wordt via ons instagram account @festybites bekend gemaakt. Heb je niet gewonnen dan krigj je geen bericht.

De winnaar mag naar keuze 12 FestyBites supplementen verpakking van 60 bites kiezen. Deze worden kostenloos naar een adres in Nederland of Belgie geleverd.

Het is niet mogelijk om de prijs in te wisselen voor geld.